🍪 "¡Descubre la deliciosa Samfaina tradicional con la creatividad del Chef Mut en una única receta!"

El Cuiner Mut nos trae una receta tradicional del Mediterráneo que es un clásico que se puede disfrutar en cualquier época del año. Se trata de la samfaina, un plato hecho a base de verduras como berenjena, pimiento y cebolla que se cocinan a fuego lento hasta conseguir una textura perfecta. En esta ocasión, nos enseña a preparar una versión fácil y deliciosa que seguro gustará a toda la familia.

Recepta: Samfaina tradicional amb El Cuiner Mut

- Alls - Pebrot - Ceba - Albergínia - Carbassó - Tomàquet - Oli d’oliva - Sal - Llorer - Alfàbrega - Un poc d’aigua

Escalfem l’oli i saltem el alls tallats a làmines, afegim el pebrot, un cop passats 5 minuts afegim la ceba, 5 minuts més i possem l’albergínia i el carbassó, ara deixem que es cogui durant 10 minuts. Passat aquests últims 10 minuts afegim els tomàquets, la sal, llorer i l’lafàbrega. Ho deixem coure tot plegat uns 20 minuts, si a mitja cocció veiueu que es queda sec podem afegir una mica d’aigua. Ja teniu una base per elaborar quantitat de plats: carns, ous, peix, llegums… Fàcil, fàcil….
https://i.ytimg.com/vi/HMAFFrmN5Jw/hqdefault.jpg
source.
En resumen, Recepta: Samfaina tradicional amb El Cuiner Mut es una guía completa para preparar la samfaina tradicional catalana paso a paso en tu propia cocina. Con la ayuda del Chef Mut, este plato se convierte en una obra maestra culinaria que te dejará con ganas de más. ¡No dudes en probar esta receta y disfrutar de un auténtico festín!